-
پخت استیک گوساله در فر
دوشنبه 5 آذر 1397 02:05
پخت استیک گوساله در فر استیک یکی از غذاهای محبوب در سراسر دنیاست که با گوشت راسته یا فیله گوسفند، گاو، گوساله و خوک درست میشود و طعمی شبیه به کباب برگ یا کباب چنجه دارد. درجه حرارت پخت استیک، بسته به اینکه از چه نوع گوشتی برای تهیه آن استفاده میشود متفاوت است و درجههای پخت استیک بسته به مدت زمانی که حرارت می بیند...
-
طرز تهیه انواع دسر ساده و سریع
دوشنبه 5 آذر 1397 01:51
طرز تهیه انواع دسر ساده و سریع طرز تهیه دسر ساده با برنجک مواد لازم برنجک ۴ پیمانه کره بادام زمینی یا درختی ½ پیمانه خرما خشک نرم ۵۰۰ گرم وانیل ¼ قاشق چایخوری نمک ¼ قاشق چایخوری شکلات ذوب شده (اختیاری) ۱۰۰ گرم روش تهیه درست کردن این دسر بسیار ساده و راحت است. تنها کافیست کره بادام زمینی یا درختی، خرما، وانیل و نمک را...
-
کیک شب یلدایی
دوشنبه 5 آذر 1397 01:38
کیک شب یلدایی چیز کیک مخصوصی که برای شب یلدا تدارک دیدهایم، نیویورک استایل و از نوع پختنی است. یعنی برخلاف چیز کیکهای یخچالی، این چیزکیک درون فر پخته میشود و در نهایت به مدت چند ساعت در یخچال استراحت داده میشود. نکاتی که قبل از تهیه چیز کیک مخصوص شب یلدا بهتر است بدانید: برای تهیه کراست چیز کیک مخصوص شب یلدا، از...
-
کیک یزدی خانم گلاور
دوشنبه 5 آذر 1397 01:32
کیک یزدی خانم گلاور مواد لارم برای تهیه کیک یزدی خانگی به منظور تهیه این کیک سنتی به یک ساعت زمان و مواد اولیهای که در جدول زیر درج شده است، نیاز دارید. مواد لازم شکر 200 گرم آرد سفید 225 گرم تخم مرغ 4 عدد روغن 150 گرم جوش شیرین یک قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری شیر یک لیوان سرخالی...
-
خورش آلو مسما با لپه
دوشنبه 5 آذر 1397 01:25
خورش آلو مسما با لپه به منظور تهیه این غذا برای دو الی سه نفر، به یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید. مواد لازم مرغ 500 گرم آلو خورشتی 300 گرم پیاز یک عدد زردچوبه یک قاشق مرباخوری آبغوره یک چهارم لیوان شکر نصف قاشق غذاخوری دارچین یک قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی یک الی 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل قرمز به میزان...
-
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز بدون گوشت
جمعه 2 آذر 1397 10:05
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز بدون گوشت کوکوی لوبیا سبز یکی از انواع کوکوهای ایرانی است که فواید بسیاری برای بدن دارد. یکی از مواد غذایی که کالری خیلی کمی دارد و فاقد چربی اشباع شده می باشد لوبیا سبز است. لوبیا سبز شاید به تنهایی طعم خیلی خاصی نداشته باشد اما با ترکیب کردن آن با مواد خوشمزه می توانید یک کوکوی لوبیا سبز...
-
کوکو اسفناج خوشمزه
جمعه 2 آذر 1397 08:47
کوکو اسفناج خوشمزه کوکوی اسفناج به عنوان یک غذای بسیار مغذی و خوشمزه می تواند در منوی غذایی شما قرار بگیرد. کوکوی اسفناج سرشار از ویتامین های گروه A و آهن است. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۳ تا ۴ نفر کوکو اسفناج تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کوکو اسفناج در ادامه با ما همراه باشید. مواد...
-
سالاد ماکارونی ساده
جمعه 2 آذر 1397 08:40
سالاد ماکارونی ساده سالاد ماکارونی یکی از معروف ترین سالادهای ایرانی است که به صورت غذای اصلی و پیش غذا سرو می شود. این سالاد را می توانید با مواد مختلف و متنوعی تهیه کنید. مواد اصلی سالاد ماکارونی عبارتند از خیارشور ، ماکارونی فرم دار ، سس مایونز و ژامبون. برخی افراد به جای ژامبون داخل سالاد ماکارونی مرغ می ریزند. با...
-
کوکو عدس و سیب زمینی
جمعه 2 آذر 1397 08:30
کوکو عدس و سیب زمینی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ای که می توانید با عدس تهیه کنید کتلت و یا کوکوی عدس است. عدس یکی از مقوی ترین حبوبات است که مصرف روزانه آن می تواند قوای جسمانی ما را تقویت کند. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۳ تا ۴ نفر کوکو عدس تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کوکو عدس در...
-
سالاد انار و کلم قرمز
جمعه 2 آذر 1397 08:18
سالاد انار و کلم قرمز در فصل پاییز تهیه چاشنی ها ، غذاها و سالادهایی که با انار درست می شوند افزایش می یابد. مثلا رب انار معروف ترین چاشنی است که با انار تهیه می شود. یکی از خوشمزه ترین سالادهای که با انار می توانید تهیه نمایید سالاد انار است. با مواد لازمی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد...
-
کوکو ماکارونی با پنیر پیتزا
جمعه 2 آذر 1397 08:11
کوکو ماکارونی با پنیر پیتزا ماکارونی به خودی خود طرفداران بسیاری دارد. در این آموزش یک غذای خوشمزه با ماکارونی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. کوکوی ماکارونی شباهت بسیاری به ته دیگ ماکارونی دارد که با مواد متنوعی می توانید آنرا تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۲ تا ۳ نفر کوکو...
-
کوکوی گل کلم آشپزخانه کوچک من
جمعه 2 آذر 1397 08:04
کوکوی گل کلم آشپزخانه کوچک من در گذشته بیشتر از گل کلم برای تهیه ترشی استفاده می شد ولی امروزه غذاهای زیادی با آن تهیه می شود. یکی از غذاهای خوشمزه ای که می توانید با گل کلم تهیه نمایید کوکوی گل کلم است. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۳ تا ۴ نفر کوکو گل کلم تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه...
-
خورش قورمه سبزی با لوبیا چشم بلبلی
جمعه 2 آذر 1397 07:56
خورش قورمه سبزی با لوبیا چشم بلبلی قورمه سبزی معروف ترین خورش ایرانی است. این خورش را می توان پر طرفدارترین غذای ایرانی محسوب کرد. مواد اصلی خورش قورمه سبزی عبارتند از سبزی خورشتی ، لوبیا قرمز ، لیمو عمانی و گوشت گاو یا گوسفند. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر قورمه سبزی تهیه نمایید. با...
-
آش جوش پره
جمعه 2 آذر 1397 07:47
آش جوش پره آش جو یکی از معروف ترین آش های ایرانی است که در مناطق مختلف کشور به روش های مختلفی طبخ می شود. این آش متعلق به استان مرکزی است. مواد اصلی تشکیل دهنده آش جو سبزی آشی ، حبوبات ، جو و کشک هستند. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۶ نفر آش جو تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه آش جو در...
-
خورش بامیه بدون گوشت
جمعه 2 آذر 1397 07:39
خورش بامیه بدون گوشت خورش بامیه یکی از معروف ترین خورش های جنوبی ( عربی ) است که در حال حاضر در تمام نقاط کشور فراگیر شده است. بامیه خواص بسیار زیادی دارد که می توانید با تهیه خورش بامیه از این خواص استفاده نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورشت بامیه تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز...
-
سوپ جو قرمز تبریزی
پنجشنبه 1 آذر 1397 18:33
سوپ جو قرمز تبریزی سوپ جو قرمز در واقع یک پیش غذا است که به دلیل اینکه بسیار مقوی است به عنوان غذای اصلی هم مورد استفاده قرار می گیرد. سوپ جو قرمز یک سوپ محبوب است که در اکثر رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سوپ جو قرمز تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز...
-
سوپ شیر و جو
پنجشنبه 1 آذر 1397 18:27
سوپ شیر و جو سوپ شیر که با نام سوپ سفید هم معروف است یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهاست که بیشتر برای مجالس و مهمانی های رسمی سرو می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده این سوپ عبارتند از شیر ، جو ، مرغ و قارچ. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر سوپ شیر تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سوپ شیر در...
-
سالاد سزار با مرغ
پنجشنبه 1 آذر 1397 18:19
سالاد سزار با مرغ سالاد سزار یکی از سالادهای مجلسی است که بیشتر در رستوران های خاص سرو می شود. این سالاد اصالتا متعلق به ایتالیایی ها می باشد. سالاد سزار را با مواد مختلفی سرو می کنند و شما می توانید نسبت به ذائقه خود سالاد سزار مخصوص خود را تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر...
-
طرز تهیه سالاد اندونزی ساده
پنجشنبه 1 آذر 1397 18:11
طرز تهیه سالاد اندونزی ساده سالاد اندونزی همانطور که از نامش مشخص است یک سالاد اندونزیایی است. البته سالادی که ما ایرانیان تهیه می کنیم با سالاد اصلی متفاوت است. این موضوع به این دلیل است که ذائقه ما با ذائقه مردم اندونزی متفاوت است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۶ نفر سالاد اندونزی تهیه...
-
کوکو پیازچه و تره
پنجشنبه 1 آذر 1397 17:34
کوکو پیازچه و تره پیازچه فواید بسیاری دارد که یکی از از این فواید این است که باعث باز شدن اشتها می شود. کوکوی پیازچه را می توانید به عنوان یک غذای حاضری و فوری در فهرست غذایی خود اضافه کنید و از خاصیت های پیازچه بهره ببرید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کوکو پیازچه تهیه نمایید. با دستور...
-
ته چین مرغ در پلوپز
پنجشنبه 1 آذر 1397 17:26
ته چین مرغ در پلوپز ته چین مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که بیشتر برای مجالس و مهمانی های خاص تهیه می شود. ته چین مرغ بیشتر به عنوان یک پیش غذا در کنار غذای اصلی سرو می شود. البته بعضی افراد از آن به عنوان غذای اصلی استفاده می کنند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر ته چین...
-
خورش قیمه برای 10 نفر
پنجشنبه 1 آذر 1397 16:36
خورش قیمه برای 10 نفر نکات کامل درباره پخت قیمه را در این لینک مطالعه کنید . نکات خورش قیمه مجلسی خورش قیمه در کنار قورمه سبزی از پر طرفدارترین خورش های ایرانی است. مواد اصلی این خورش گوشت ، لپه ، سیب زمینی و لیمو عمانی هستند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورشت قیمه تهیه نمایید. با...
-
خورش فسنجان با گوشت
پنجشنبه 1 آذر 1397 16:25
خورش فسنجان با گوشت خورش فسنجان از قدیمی ترین و اصیل ترین خورش های ایرانی است. مواد اصلی خورش فسنجان گوشت ، گردو و رب انار هستند. خورش فسنجان اصالتا یک خورش گیلانی است. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورشت فسنجان تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش فسنجان در ادامه با ما همراه باشید....
-
آش رشته نذری
پنجشنبه 1 آذر 1397 16:18
آش رشته نذری آش رشته یکی از معروف ترین و پر طرفدارترین آش های ایرانی است. خانواده های ایرانی اغلب این آش خوشمزه را در فصل های زمستان و پاییز تهیه می کنند. ضمن اینکه آش رشته در ماه رمضان یکی از پیش غذاهای ویژه سفره افطار است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ تا ۶ نفر آش رشته تهیه نمایید. با...
-
سالاد الویه مجلسی برای 30 نفر
پنجشنبه 1 آذر 1397 16:11
سالاد الویه مجلسی برای 30 نفر سالاد الویه یک سالاد معروف و پرطرفدار روسی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن مرغ ، سیب زمینی ، سس مایونز و خیارشور هستند. سالاد الویه در کشورهای اروپایی با نام سالاد روسی شناخته می شود. این سالاد غذای اصلی شب سال نو در کشور روسیه نیز می باشد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می...
-
کوکو قارچ و مرغ
چهارشنبه 30 آبان 1397 23:52
کوکو قارچ و مرغ کوکوی قارچ یکی از غذاهای فوری و خوشمزه ای هست که می توانید برای شام یا ناهار تهیه نمایید. این کوکو را با توجه به ذائقه خود می توانید با مواد متفاوتی از جمله سیب زمینی ، گوشت مرغ ، اسفناج و … تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر کوکو قارچ تهیه نمایید. با دستور پخت و...
-
سوپ قارچ و مرغ
چهارشنبه 30 آبان 1397 23:46
سوپ قارچ و مرغ سوپ قارچ یکی از انواع سوپ های مجلسی است که بیشتر در رستوران های خاص سرو می شود. البته شما می توانید با کمک این آموزش این سوپ ویژه را برای مهمانی های خود در منزل تهیه و سرو کنید. این سوپ به سوپ قارچ و شیر یا سوپ قارچ و مرغ هم شهرت دارد. در دستور اصلی این سوپ جو وجود ندارد اما بعضی افراد آنرا مانند سوپ جو...
-
میرزا قاسمی سنتی
چهارشنبه 30 آبان 1397 23:29
میرزا قاسمی سنتی میرزا قاسمی یکی از معروف ترین غذاهای محلی استان گیلان است که امروزه در کل کشور فراگیر شده است. مواد اصلی میرزا قاسمی رشتی سیر ، بادمجان و تخم مرغ هستند. میرزا قاسمی توسط ( محمد قاسم خان والی ) حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه قاجار ابداع و گسترش یافت. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید...
-
سالاد اسفناج با سس بالزامیک
چهارشنبه 30 آبان 1397 23:21
سالاد اسفناج با سس بالزامیک سالاد اسفناج مخصوص افرادی است که دوست دارن مزه های جدید را کشف کنند. ضمن اینکه این سالاد به خاطر مواد مغذی که در آن استفاده می شود برای بدن بسیار مفید است. مواد اصلی تشکیل دهنده این سالاد اسفناج ، انار ، گردو و رب انار هستند. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر...
-
خورش کرفس با گوشت
چهارشنبه 30 آبان 1397 23:12
خورش کرفس با گوشت خورش کرفس یکی از خورش های اصیل و محبوب ایرانی است. مواد اصلی تشکیل دهنده خورش کرفس عبارتند از گوشت ، کرفس و جعفری . البته در بعضی مواقع مانند قورمه سبزی در این خورش هم از لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورشت کرفس تهیه نمایید. با...